7 en 8 oktober 50-jarig bestaan ASI in Reims

Marja Brouwer

Het ASI viert op 7 en 8 oktober dat zij 50 jarig bestaat.
Leden van het NGS worden uitgenodigd.

Celebration ASI 50th anniversary
For most people, anniversaries are joyously celebrated with champagne.
Naturally, when you’re the Association de la Sommellerie Internationale, milestone events are cause to celebrate with champagne, but also in Champagne. 
Of course, we are talking about the ASI’s 50th anniversary, which will be commemorated over two days (October 7th & 8th, 2019), first in Reims and then in the area of Épernay.
The ASI was born 50 years ago in the cradle of our profession, in France, in Reims, and it has successfully grown well beyond those borders. Today we are proud of our 55 active national association members, 4 observer and 6 applying observer countries across all continents. This represents a significant number of sommeliers from around the world …
So we invite you to join us for what will surely be one of the greatest gatherings of international sommeliers in history. Come raise your glass with us! And take part in all the activities that are being organized for this unique occasion. We are not 50 years old everyday!

October 7th (Reims) & 8th (Épernay) 2019
You already know ASI was founded in Reims in 1969…
Let’s celebrate the ASI 50th anniversary in Reims and Épernay on October 7th and 8th after the annual ASI General Assembly.
Please don’t hesitate! Register now!
The registration fee* is 250 € per person.
Early bird registration fee is only 200 € per person for people registering until September 15th.
Go ahead and register right now!
https://asi.info/about/the-history-of-asi/asi-50th-anniversary/registration-asi-50th-anniversary/

 

 

14 oktober 2019 Vakbeurs voor professionals in 'fine food'

Marja Brouwer

RAI Amsterdam

vakbeursgastronomie.nl

14 oktober NGS themaproeverij Loire (rood)

Marja Brouwer

Locatie: nog niet bekend

Informatie en aanmelden:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

14 oktober finale Grand Concours Bollinger 2019

Marja Brouwer

24 toonaangevende restaurants doen de komende weken mee aan de voorrondes van de eerste editie van de prestigieuze wijn-spijscompetitie Grand Concours Bollinger

Het wereldberoemde huis Champagne Bollinger (importeur Verbunt-Verlinden) stelt prijzen met een totale waarde van € 10.000 ter beschikking. De organisatie is in handen van The Wine & Food Association en de finale vindt plaats op 14 oktober tijdens Gastronomie in de RAI Amsterdam.
De deelnemende restaurantteams creëren bijzondere gerechten bij de Brut Rosé (voorgerecht) en de La Grande Année 2008 (hoofdgerecht) van Champagne Bollinger. Het Grand Concours Bollinger wordt om het jaar georganiseerd.
Finale op 14 oktober
De vijf allerbeste teams worden uitgenodigd om deel te nemen aan de grote finale, maandag 14 oktober tijdens Gastronomie in de RAI Amsterdam. De huldiging volgt aan het eind van de beursdag. De overall prijswinnaar presenteert de winnende combinaties in Aÿ bij Champagne Bollinger en tijdens een speciale masterclass Champagne Bollinger op Wine Professional 2020 (RAI Amsterdam, 13-15 januari).