13 september Masterclass Piemonte in Gouda

by Marja Brouwer

Op vrijdagavond 13 september 2019 organiseren de WSET Weinakademiker Club en Wijnhandel Van Welie in Gouda een bijzondere proeverij met wijnen uit Piemonte. Speciaal voor deze avond komt Norbert Reinisch WA van wijngoed Braïda di Giacomo Bologna uit Rocchetta Tanaro, Piemonte, Italië een presentatie houden over de prachtige wijnstreek Piemonte.

Uiteraard kunt u kennis maken met de wijnen van Braïda, de naam van het huis is synoniem aan de Barberadruif. Om een goed beeld te krijgen van de Piëmonte zal hij van zijn wijnvrienden Paolo Manzone en Cavalotto uit Barolo presenteren.
De wijnen worden gecombineerd met een selectie van Goudse kazen in 7 verschillende kwaliteiten geleverd door ’t Kaaswinkeltje uit Gouda (beste fromagist van de regio).
 
Locatie: Het kantoor van Nu, Peperstraat 20 te Gouda
Datum: Vrijdagavond 13 september 2019
Tijd: 19.30 uur - 22.30 uur
Prijs: € 35,– per persoon (inschrijving is voltooid na betaling)
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-41880954
Parkeren: Q-Park Bolwerk, Sint Mariewal 3, 2801 WS Gouda
Openbaar vervoer: Vanaf Treinstation Gouda 10 minuten wandelen

Deze avond komt tot stand met medewerking van Raffaella and Giuseppe Bologna namens Braïda, Paolo Manzone, Giuseppe en Laura Cavalotto van Tenuta Cavallotto en Poot Agenturen.

Peter Duijn WA van Poot Agenturen, Job van Welie, René Persoon en Martin Stavleu
Wijn Persoonlijk & Wijnhandel Van Welie