Port-spijs proeverij in De Karpendonkse Hoeve

by Paul Op ten Berg

Verslag van de NGS port-spijs proeverij, gehouden op 10 maart 2014 in Restaurant De Karpendonkse Hoeve te Eindhoven, samenwerking met Graham’s en Verbunt Wijnkopers. Door Paul Op ten Berg.

Op een stralende lentedag werden de NGS leden ontvangen op het terras met een heerlijk kopje espresso van Buscaglione. Na de koffie wordt de welbekende longdrink geserveerd van droge witte Graham’s port met tonic en citroen. Even bijpraten, de laatste nieuwtjes uitwisselen en dan naar de zaal voor de proeverij.

Inleiding

Pedro Ferreira Leite van Graham’s hield samen met NGS voorzitter Edwin Raben een inleiding. Hij is als Market Manager voor Graham’s verantwoordelijk voor de Benelux, Zuid-Amerika en Mexico.

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand Verslag van de NGS port-spijs proeverij.pdfVerslag van de NGS port-spijs proeverij.pdf???1605 kB30-11--0001 00:19